Hopp til hovedinnhold

Søk

87 treff

  • Spider-swallowing

    Stages 8–10

    Læringsløp

    Vocabulary

    S8_K02_L03_Vocabulary

    En thumb for A til Z i gul og lilla farge.
  • Aschehoug univers

    Artikkel

    Historie

    Grunnbok i historie gjør historien aktuell.

  • Spider-swallowing

    Stages 8–10

    Læringsløp

    Word Power

    S8_K02_L03_WP

    En thumb for A til Z i gul og lilla farge.
  • Spider-swallowing

    Stages 8–10

    Læringsløp

    Understanding

    Cloubi, S8_K02_L03_Understanding

    En thumb for forståelse. Den viser linjer og et forstørrelsesglass som forstørrer deler av linjene.
  • Anatomi og fysiologi

    Stages 8–10

    Artikkel

    Fordøyelsessystemet

    Bryter ned maten til næringsstoffer. 

  • Kosthold og helse

    Stages 8–10

    Artikkel

    Melk og meieriprodukter

    Viktig kilde til kalsium og jod. 

  • Kosthold og helse

    Helse- og oppvekstfag

    Artikkel

    Fakta om karbohydrater

    Det er stor forskjell på raske og langsomme karbohydrater. Matvaregruppen du bør spise mye av. Matvaregruppen du bør spise mye av.  Viktig kilde til fiberViktig kilde til fiber

  • Kosthold og helse

    Stages 8–10

    Artikkel

    Kostholdet vårt

    Helsedirektoratet gir råd om hvordan vi bør spise.  Forskjell på mettet og umettet fett. Forskjell på mettet og umettet fett.  Matvaregruppen du bør spise mye av. Matvaregruppen du bør spise mye av.  Viktig kilde til fiberViktig kilde til fiber Forskjell på fet og mager fisk.Forskjell på fet og mager fisk.

  • Kosthold og helse

    Helse- og oppvekstfag

    Artikkel

    Energi og energibehov

    Slik regner du ut energibehovet.

  • Kosthold og helse

    Stages 8–10

    Artikkel

    Mat og trening

    Viktig å spise og drikke etter trening.  Viktig for både helse og velvære. Viktig for både helse og velvære.  Vektreduksjon kan gi betydelig bedre helse. Vektreduksjon kan gi betydelig bedre helse. 

  • Helse og livsstil

    Stages 8–10

    Artikkel

    Forstoppelse

    Mer fiber, vann og bevegelse. Viktig for både helse og velvære. Viktig for både helse og velvære.  Det er stor forskjell på raske og langsomme karbohydrater.Det er stor forskjell på raske og langsomme karbohydrater. Vi lever bare noen få døgn uten vann.Vi lever bare noen få døgn uten vann.

  • Ex Poser

    Stages 8–10

    Læringsløp

    Creative Corner

    Role-play the story. You will need three characters: Sandra, the narrator and Boffin. 

    Thumbnail.
  • Kosthold og helse

    Helse- og oppvekstfag

    Artikkel

    Overfølsomhets-reaksjoner mot mat

    Forskjell på matallergi og ikke-allergisk matoverfølsomhet. 

  • Kosthold og helse

    Helse- og oppvekstfag

    Artikkel

    Sunt eller usunt?

    Enkle tips for et sunt kosthold.  Vektreduksjon kan gi betydelig bedre helse. Vektreduksjon kan gi betydelig bedre helse. 

  • Aschehoug univers

    Artikkel

    Våre læremidler til fagfornyelsen

    Få en kjapp oversikt over våre læremidler for videregående skole til fagfornyelsen!

  • Aschehoug univers

    Artikkel

    Meld deg på nyhetsbrev

    Vi holder deg oppdatert på aktuelle nyheter for videregående skole!

  • Aschehoug univers

    Mappe

    Spørsmål og svar om Grip teksten

    Ønsker du å bli litt bedre kjent med Grip teksten ? Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om vårt nyskrevne læremiddel i norsk for Vg1 (SF).

  • Aschehoug univers

    Artikkel

    Klimakvoter og norgesferie

    Det blir en litt annerledes sommerferie for mange i år. Denne våren har gjort det vanskelig å reise med fly, og disse utfordringene vil fortsette utover sommeren. For mange vil det bety en litt mer miljøvennlig ferie, og da kan det passe å snakke om klimakvoter! Vi har hentet ut dette undervisningsopplegget fra den nye versjonen av Terra nova .

  • Helse og livsstil

    Helse- og oppvekstfag

    Artikkel

    Livsstilssykdommer

    Sykdommer knyttet til livsstil og levevaner. 

  • Aschehoug univers

    Artikkel

    Matematikk 2P i forenklet utgave

    Her får du en liten smakebit på forenklet utgave av Matematikk 2P .