Fag
Trinn
Forfatter
- Anne Tveit (8)
- Liv Guldal (7)
- Cathrine Borchsenius (4)
- Lars Gunnar Lingås (1)
- Mette Haraldsen (1)
- Olaug Strand (1)
- Thomas Karlsen (1)
Nøkkelord
- demokrati og medborgerskap (209)
- Livsmestring (203)
- folkehelse og livsmestring (150)
- bærekraftig utvikling (138)
- utforsk (136)
- Engelsk (128)
- norsk (128)
- engelskspråklige land (124)
- skrive (122)
- English speaking countries (117)
- Folkehelse og livsmeistring (106)
- pdf (106)
- lyrikk (105)
- utskrift (105)
- elevark (97)
143 treff
-
Nyhetssaker
Aschehoug univers
Artikkel
Den omstridte sukkeravgiftenMat blir fort symbolpolitikk under en valgkamp. Som den omstridte sukkeravgiften. Her får dere en rask innføring i hvorfor. Ta utgangspunkt i artikkelen for en klasseromssamtale.
-
Kosthold og helse
Helse- og oppvekstfag
Artikkel
Sunt eller usunt?Enkle tips for et sunt kosthold. Vektreduksjon kan gi betydelig bedre helse. Vektreduksjon kan gi betydelig bedre helse.
-
November, December
Stages 8–10
Artikkel
Saint Andrew's DayWhich country does this flag belong to?
-
January, February
Stages 8–10
Artikkel
Waitangi DayWaitangi day is New Zealands national day.
-
September, October
Stages 8–10
Artikkel
Thanksgiving CanadaHow do you think Thanksgiving Day in Canada is similar to or different to Thanksgiving Day in the USA?
-
Hygiene
Stages 8–10
Artikkel
Smitte av sykdommerFor å bli smittet av sykdommer må hele smittekjeden være til stede.
-
Hygiene
Stages 8–10
Artikkel
Enkle tips til god håndhygieneForebygger sykdom og hindrer smitte. For å bli smittet av sykdommer må hele smittekjeden være til stede.For å bli smittet av sykdommer må hele smittekjeden være til stede. Mikroorganismer som kan gjøres oss syke.Mikroorganismer som kan gjøres oss syke.
-
Sosial og kulturell kompetanse
Helse- og oppvekstfag
Artikkel
Mat, religion og tradisjonReligion og tradisjoner påvirker kostholdet.
-
Hygiene
Stages 8–10
Artikkel
Greit å vite om smittestofferMikroorganismer som kan gjøres oss syke.
-
Hygiene
Stages 8–10
Artikkel
Hygiene på kjøkkenetSlik unngår vi matforgiftninger.
-
January, February
Stages 8–10
Video
-
November, December
Stages 8–10
Artikkel
Thanksgiving USAWhat do you know about Thanksgiving?
-
July, August
Stages 8–10
Video
-
January, February
Stages 8–10
Video
-
July, August
Stages 8–10
Video
-
September, October
Stages 8–10
Video
-
March, April
Stages 8–10
Video
-
November, December
Stages 8–10
Video
-
May, June
Mat og helse 8–10
Video
-
Kosthold og helse
Stages 8–10
Artikkel
Kostholdet vårtHelsedirektoratet gir råd om hvordan vi bør spise. Forskjell på mettet og umettet fett. Forskjell på mettet og umettet fett. Matvaregruppen du bør spise mye av. Matvaregruppen du bør spise mye av. Viktig kilde til fiberViktig kilde til fiber Forskjell på fet og mager fisk.Forskjell på fet og mager fisk.