Fag
Trinn
Forfatter
- Anne Tveit (90)
- Liv Guldal (87)
- Lucy Hermoza (52)
- Lars Gunnar Lingås (45)
- Synnøve Pettersen (45)
- Felicia Røkaas (42)
- Atle Skilbrei (35)
- Cathrine Borchsenius (28)
- Annelen Brastad (24)
- Øystein Haugsbø (23)
- Henrik Ibsen (21)
- Ukjent Forfatter (21)
- Ane Stavrum (18)
- Ida Knapstad (17)
- Siv Fjørtoft (17)
Nøkkelord
238 treff
-
Aschehoug univers
Artikkel
God i norsk på alle nivåerGod i norsk er nå et helhetlig læremiddel fra A1 til B2-nivå. Det skal ikke være nødvendig å bruke andre læremidler for å komme i mål. Alt innhold som trengs til undervisningen finnes i God i norsk .
-
Aschehoug univers
Artikkel
Aschehoug Univers tar over for LokusLokus.no er nå stengt. Alle våre digitale læremidler finner du her på Aschehoug Univers. Du må logge inn for å bruke læremidler. Du kan bruke samme innlogging på Aschehoug Univers som du har brukt på Lokus. Nederst på Min side når du er innlogget finner du Innhold fra Lokus (LK-06) . Her ligger det stoff fra et utvalg Lokus-nettsteder som lærere og elever fritt kan bruke. Lenger ned i denne artikkelen finner du informasjon om hva som skjer med hvert av læremidlene som lå på Lokus.
-
Aschehoug univers
Artikkel
Om God i norskGod i norsk har som mål å gjøre språkinnlæringen strukturert og overkommelig. Med tydelig progresjon og eksplisitte forklaringer i hvert kapittel, vil læreverket bygge opp språkforståelsen gradvis.
-
Spider-swallowing
Stages 8–10
Læringsløp
VocabularyS8_K02_L03_Vocabulary
-
Spider-swallowing
Stages 8–10
Læringsløp
Word PowerS8_K02_L03_WP
-
Spider-swallowing
Stages 8–10
Læringsløp
UnderstandingCloubi, S8_K02_L03_Understanding
-
Anatomi og fysiologi
Stages 8–10
Artikkel
FordøyelsessystemetBryter ned maten til næringsstoffer.
-
Kosthold og helse
Stages 8–10
Artikkel
Melk og meieriprodukterViktig kilde til kalsium og jod.
-
Kosthold og helse
Helse- og oppvekstfag
Artikkel
Fakta om karbohydraterDet er stor forskjell på raske og langsomme karbohydrater. Matvaregruppen du bør spise mye av. Matvaregruppen du bør spise mye av. Viktig kilde til fiberViktig kilde til fiber
-
Førstehjelp
Stages 8–10
Artikkel
AstmaanfallTrange luftveier og vanskeligheter med å puste. Gjør det vanskeligere å puste. Gjør det vanskeligere å puste.
-
Anatomi og fysiologi
Stages 8–10
Artikkel
RespirasjonsorganeneVi puster for å få oksygen inn til cellene i kroppen og for å kvitte oss med karbondioksid.
-
Kosthold og helse
Stages 8–10
Artikkel
Kostholdet vårtHelsedirektoratet gir råd om hvordan vi bør spise. Forskjell på mettet og umettet fett. Forskjell på mettet og umettet fett. Matvaregruppen du bør spise mye av. Matvaregruppen du bør spise mye av. Viktig kilde til fiberViktig kilde til fiber Forskjell på fet og mager fisk.Forskjell på fet og mager fisk.
-
Førstehjelp
Stages 8–10
Artikkel
Skjelett- og leddskaderForskjell på åpent og lukket brudd.
-
Yrkene og yrkesvalg
Stages 8–10
Artikkel
Et historisk tilbakeblikk på yrkeneEndringer i samfunnet gir nye yrker.
-
Omsorg og service
Stages 8–10
Artikkel
Nærhet i omsorg og serviceDet kan være vanskelig når fremmede kommer for tett på.
-
Sentralt regelverk
Helse- og oppvekstfag
Artikkel
Likestilling og forbud mot diskrimineringLikestilling er en viktig verdi i det norske samfunnet.
-
Førstehjelp
Stages 8–10
Artikkel
EpilepsiEpilepsi er en tilstand som kommer som anfall og kan føre til kramper og bevisstløshet.
-
Kosthold og helse
Helse- og oppvekstfag
Artikkel
Energi og energibehovSlik regner du ut energibehovet.
-
Kosthold og helse
Stages 8–10
Artikkel
Mat og treningViktig å spise og drikke etter trening. Viktig for både helse og velvære. Viktig for både helse og velvære. Vektreduksjon kan gi betydelig bedre helse. Vektreduksjon kan gi betydelig bedre helse.
-
Helse og livsstil
Stages 8–10
Artikkel
ForstoppelseMer fiber, vann og bevegelse. Viktig for både helse og velvære. Viktig for både helse og velvære. Det er stor forskjell på raske og langsomme karbohydrater.Det er stor forskjell på raske og langsomme karbohydrater. Vi lever bare noen få døgn uten vann.Vi lever bare noen få døgn uten vann.