Fag
- Norsk (7409)
- Engelsk (7288)
- Matematikk (5490)
- Naturfag (3540)
- Tysk (2488)
- Spansk (2268)
- Samfunnsfag (1829)
- KRLE (1398)
- Tverrfaglig (1002)
- Religion og etikk (988)
- Fransk (925)
- Psykologi (496)
- Historie (331)
- Informasjonsteknologi (292)
- Mat og helse (266)
Trinn
- 1. trinn (230)
- 2. trinn (230)
- 3. trinn (230)
- 4. trinn (230)
- 8. trinn (162)
- 10. trinn (157)
- 9. trinn (157)
- 5. trinn (102)
- 6. trinn (102)
- 7. trinn (102)
- Vg2 (85)
- Vg3 (85)
- Vg1 (2)
Forfatter
Nøkkelord
477 treff
-
På bærtur
Mat og helse 1–7
Læringsløp
Fakta om et bærSkriveoppgave i læringsløpet "På bærtur"Skriveoppgave i læringsløpet "På bærtur"
-
Mat fra hele verden
Mat og helse 1–7
Artikkel
Fest på skolekjøkkenetLag en fest som alle kan være med på.
-
Moveable Feasts
Mat og helse 8–10
Video
-
Joes kjøkken
Mat og helse 1–7
Læringsløp
-
September, October
Mat og helse 8–10
Video
-
Joes kjøkken
Mat og helse 1–7
Læringsløp
Ulik smakTekst i læringsløpet "Joes kjøkken"Tekst i læringsløpet "Joes kjøkken"
-
Burgerskolen
Mat og helse 1–7
Innholdspakke
BurgerskolenI temaet "Burgerskolen" blir du ekspert på matretten burger. I møte med ulike typer burgere lærer du om næringsstoffer, vitaminer og mineraler og hva kroppen trenger av næring. Du skal selvsagt også få lage, og ikke minst spise, din egen burger! Idé og manus: Sanna Skulstad Dregelid og Silje Hauge
-
November, December
Mat og helse 8–10
Video
-
July, August
Mat og helse 8–10
Video
-
På bærtur
Mat og helse 1–7
Læringsløp
Grunner til å plukke bærTekst i læringsløpet "På bærtur"Tekst i læringsløpet "På bærtur"
-
På bærtur
Mat og helse 1–7
Læringsløp
Hvem er vi?Tekst i læringsløpet "På bærtur"Tekst i læringsløpet "På bærtur"
-
Joes kjøkken
Mat og helse 1–7
Læringsløp
KutteteknikkFilm i læringsløpet "Joes kjøkken".Film i læringsløpet "Joes kjøkken".
-
Mat gjør kroppen glad!
Fokus Sosialkunnskap
Artikkel
Skriv oppskriftInnhold i et tverrfaglig opplegg om å skrive i alle fag.Innhold i et tverrfaglig opplegg om å skrive i alle fag.
-
På bærtur
Mat og helse 1–7
Læringsløp
På bærturLæringsløp om å bruke det man finner i naturen til matlaging.Læringsløp om å bruke det man finner i naturen til matlaging.
-
Mål og bruk volum
Mat og helse 1–7
Læringsløp
Mål og bruk volumI dette læringsløpet skal du bruke volum i praktiske situasjoner som matlaging måle og regne ut volumI dette læringsløpet skal du bruke volum i praktiske situasjoner som matlaging måle og regne ut volum
-
March, April
Mat og helse 8–10
Artikkel
April Fool's DayWhat is an April Fool's joke?
-
Innhold
Fokus Sosialkunnskap
Artikkel
Om framstilling av funksjonshemmede i film og medierI dette undervisningsopplegget skal elevene utforske framstilling av funksjonshemmede i film og medier.
-
Sortere avfall
Mat og helse 1–7
Læringsløp
Avfall på kjøkkenetTekst i læringsløpet "Sortere avfall"Tekst i læringsløpet "Sortere avfall"
-
Oppskrifter
Mat og helse 1–7
Artikkel
HamburgerFinn fram ingrediensene, og les framgangsmåten før du starter.
-
Diplomer
Mat og helse 8–10
Innholdspakke
DiplomerHer finner du diplomer til utskrift.