Fag
Trinn
- Vg1 (54)
- 10. trinn (48)
- 8. trinn (48)
- 9. trinn (48)
- 1. trinn (1)
- 2. trinn (1)
- 3. trinn (1)
- 5. trinn (1)
- 6. trinn (1)
- 7. trinn (1)
Forfatter
- Anne Tveit (71)
- Liv Guldal (67)
- Lucy Hermoza (52)
- Synnøve Pettersen (42)
- Felicia Røkaas (39)
- Lars Gunnar Lingås (37)
- Henrik Ibsen (21)
- Ukjent Forfatter (21)
- Cathrine Borchsenius (17)
- Ane Stavrum (16)
- Henrik Wergeland (11)
- Alexander Kielland (10)
- Bjørnstjerne Bjørnson (10)
- Mette Haraldsen (9)
- Tonje Gauslaa Sivertzen (9)
Nøkkelord
102 treff
-
Helse og livsstil
Stages 8–10
Artikkel
DiabetesMange har diabetes uten å vite om det.
-
Kosthold og helse
Stages 8–10
Artikkel
Mat og treningViktig å spise og drikke etter trening. Viktig for både helse og velvære. Viktig for både helse og velvære. Vektreduksjon kan gi betydelig bedre helse. Vektreduksjon kan gi betydelig bedre helse.
-
Kosthold og helse
Stages 8–10
Artikkel
Vann og væskebalanseVi lever bare noen få døgn uten vann.
-
Relasjonsferdigheter
Stages 8–10
Artikkel
Fordommer – å dømme på forhåndNoen ganger kan holdningene dine til en sak eller person være formet på forhånd.
-
Etiske dilemma
Stages 8–10
Artikkel
EtikkLæren om rett og galt. Noen ganger kommer vi i valgsituasjoner der det blir galt uansett hva en velger. Det kaller vi et etisk dilemma. Noen ganger kommer vi i valgsituasjoner der det blir galt uansett hva en velger. Det kaller vi et etisk dilemma.
-
Aktiviteter for mestring
Stages 8–10
Artikkel
Funksjonsnivå og tilretteleggingHver sjette person har en eller annen form for funksjonsnedsettelse.
-
Etiske dilemma
Stages 8–10
Artikkel
Etiske dilemmaerNoen ganger kommer vi i valgsituasjoner der det blir galt uansett hva en velger. Det kaller vi et etisk dilemma.
-
Sosial og kulturell kompetanse
Stages 8–10
Artikkel
MenneskesynLegg merke til hele mennesket.
-
Sosial og kulturell kompetanse
Stages 8–10
Artikkel
Ulike oppfatninger om helsePåvirkes av kultur, religion og tidligere erfaringer.
-
Kosthold og helse
Stages 8–10
Artikkel
LaktoseintoleranseSmerter og ubehag av meieriprodukter.
-
Kosthold og helse
Stages 8–10
Artikkel
Fakta om fettForskjell på mettet og umettet fett. Slik regner du ut energibehovet.Slik regner du ut energibehovet. Viktig med nok, men ikke for mye.Viktig med nok, men ikke for mye.
-
Konflikthåndtering
Stages 8–10
Artikkel
Flere typer konflikterDet er mye som kan føre til konflikter mellom mennesker. Eksempler på ulike typer konflikter. Eksempler på ulike typer konflikter.
-
Sosial og kulturell kompetanse
Stages 8–10
Artikkel
Holdninger til andreÅ være tolerant betyr at du aksepterer andre som de er.
-
Konflikthåndtering
Stages 8–10
Artikkel
Hva er konflikterEn konflikt er en uenighet som oppleves som vanskelig for dem det gjelder. Eksempler på ulike typer konflikter. Eksempler på ulike typer konflikter.
-
Kosthold og helse
Stages 8–10
Artikkel
AntioksidanterBeskytter mot skader og sykdom. Matvaregruppen du bør spise mye av. Matvaregruppen du bør spise mye av.
-
Kosthold og helse
Stages 8–10
Artikkel
Cøliaki og andre typer glutenintoleranseEt kosthold helt uten gluten.
-
Hygiene
Stages 8–10
Artikkel
Hygiene på kjøkkenetSlik unngår vi matforgiftninger.
-
Spider-swallowing
Stages 8–10
Læringsløp
VocabularyS8_K02_L03_Vocabulary
-
Spider-swallowing
Stages 8–10
Læringsløp
Word PowerS8_K02_L03_WP
-
Spider-swallowing
Stages 8–10
Læringsløp
UnderstandingCloubi, S8_K02_L03_Understanding