Fag
- Engelsk (7055)
- Norsk (4843)
- Matematikk (3846)
- Naturfag (3802)
- Tysk (2402)
- Spansk (2076)
- Samfunnsfag (1721)
- Helse- og oppvekstfag (1208)
- Tverrfaglig (1017)
- Fransk (920)
- KRLE (570)
- Religion og etikk (288)
- Mat og helse (261)
- Samfunnskunnskap (254)
- Kunst og håndverk (211)
Trinn
- 1. trinn (2667)
- 2. trinn (2667)
- 3. trinn (2655)
- 4. trinn (2604)
- Vg1 (2537)
- 5. trinn (1545)
- 6. trinn (1545)
- 7. trinn (1545)
- 8. trinn (1442)
- 10. trinn (1437)
- 9. trinn (1437)
- Vg2 (1334)
- Vg3 (104)
Forfatter
- Anne Tveit (90)
- Liv Guldal (87)
- Lucy Hermoza (52)
- Lars Gunnar Lingås (45)
- Cathrine Borchsenius (28)
- Ane Stavrum (18)
- Mette Haraldsen (10)
- Olaug Strand (6)
- Ane Christiansen (4)
- Arnulf Øverland (2)
- Dag Einar Thorsen (2)
- Olav Hove (2)
- Agnes Ravatn (1)
- Agnete Andersen Bueie (1)
- Amalie Skram (1)
Nøkkelord
5129 treff
-
På bærtur
Mat og helse 1–7
Læringsløp
Fakta om et bærSkriveoppgave i læringsløpet "På bærtur"Skriveoppgave i læringsløpet "På bærtur"
-
Filosofi
Store spørsmål 8–10
Artikkel
Presentasjon: Dyrs rettigheterFinnes det dyr som er mer verdt enn andre? Hvorfor eller hvorfor ikke? Bør dyr ha de samme rettighetene som mennesker? Hvilke utfordringer ville det i så fall ført til? Lag en presentasjon.
-
Hvordan er helse- og oppvekstsektoren organisert?
Stages 8–10
Artikkel
Videregående opplæringVideregående opplæring er gratis men ikke obligatorisk. Obligatorisk skole i ti år, rett til videregående opplæring i tre år. Obligatorisk skole i ti år, rett til videregående opplæring i tre år. De fleste yrkene innenfor helse- og oppvekstsektoren krever autorisasjon.De fleste yrkene innenfor helse- og oppvekstsektoren krever autorisasjon.
-
Mat fra hele verden
Mat og helse 1–7
Artikkel
Fest på skolekjøkkenetLag en fest som alle kan være med på.
-
Relasjonsferdigheter
Helse- og oppvekstfag
Artikkel
Et treningsopplegg i empatiUtvikling av empati er en modningsprosess, og du blir flinkere om du øver. Gir brukerne en opplevelse av å bli tatt godt vare på. Gir brukerne en opplevelse av å bli tatt godt vare på.
-
Moveable Feasts
Mat og helse 8–10
Video
-
Joes kjøkken
Mat og helse 1–7
Læringsløp
-
Islam
Store spørsmål 8–10
Video
-
Lærerveiledning
Store spørsmål 8–10
Innholdspakke
LærerveiledningHer vil du finne råd og tips til undervisningen, og mer utdypende innhold om de ulike læringsløpene. I tillegg kan du finne oppgaver og kopioriginaler.
-
Norsk
Helse- og oppvekstfag
Innholdspakke
NorskHer finner du ordforklaringer, sammendrag og oppgaver til kapitlet "Profesjonell yrkesutøver" på norsk.Her finner du ordforklaringer, sammendrag og oppgaver til kapitlet "Profesjonell yrkesutøver" på norsk.
-
Norsk
Helse- og oppvekstfag
Innholdspakke
NorskHer finner du ordforklaringer, sammendrag og oppgaver med lydstøtte til kapitlet "Konflikthåndtering" på norsk. Her finner du ordforklaringer, sammendrag og oppgaver med lydstøtte til kapitlet "Konflikthåndtering" på norsk.
-
Norsk
Helse- og oppvekstfag
Innholdspakke
NorskHer finner du ordforklaringer, sammendrag og oppgaver til innledningskapitlet i boka på norsk.Her finner du ordforklaringer, sammendrag og oppgaver til innledningskapitlet i boka på norsk.
-
September, October
Mat og helse 8–10
Video
-
Godt grep!
Gente 8–10
Innholdspakke
Godt grep!På denne siden kan du laste ned Godt grep!-aktiviteter til bruk i spanskundervisningen. De er nært knyttet tiltemaene i lærebøkene. Hver aktivitet har en introduksjonstekst som henvender seg til faglærer, motiverende elevaktiviteter og oppgaver, og fasit der det er påkrevd. De foreslåtte oppgavene og aktivitetene dekker et vidt spekter av ferdigheter elevene skal beherske. Godt grep! er marketingsmateriale og foreligger kun på bokmål.
-
Innhold
Helse- og oppvekstfag
Artikkel
OrdforklaringerViktige ord og begreper.
-
Joes kjøkken
Mat og helse 1–7
Læringsløp
Ulik smakTekst i læringsløpet "Joes kjøkken"Tekst i læringsløpet "Joes kjøkken"
-
Burgerskolen
Mat og helse 1–7
Innholdspakke
BurgerskolenI temaet "Burgerskolen" blir du ekspert på matretten burger. I møte med ulike typer burgere lærer du om næringsstoffer, vitaminer og mineraler og hva kroppen trenger av næring. Du skal selvsagt også få lage, og ikke minst spise, din egen burger! Idé og manus: Sanna Skulstad Dregelid og Silje Hauge
-
November, December
Mat og helse 8–10
Video
-
July, August
Mat og helse 8–10
Video
-
På bærtur
Mat og helse 1–7
Læringsløp
Grunner til å plukke bærTekst i læringsløpet "På bærtur"Tekst i læringsløpet "På bærtur"