Fag
- Norsk (4031)
- Engelsk (4015)
- Matematikk (3139)
- Naturfag (1817)
- KRLE (1136)
- Tverrfaglig (861)
- Samfunnsfag (774)
- Religion og etikk (734)
- Tysk (575)
- Spansk (459)
- Kunst og håndverk (156)
- Sosialkunnskap (130)
- Mat og helse (102)
- Kroppsøving (31)
- Musikk (27)
Trinn
- Vg2 (3288)
- Vg1 (2384)
- 8. trinn (2150)
- 10. trinn (2145)
- 9. trinn (2145)
- 5. trinn (1811)
- 6. trinn (1811)
- 7. trinn (1811)
- 1. trinn (1260)
- 2. trinn (1260)
- 3. trinn (1245)
- 4. trinn (1194)
- Vg3 (990)
Forfatter
- Arnulf Øverland (2)
- Dag Einar Thorsen (2)
- Olav Hove (2)
- Andreas Føllesdal (1)
- Asbjørn Dyrendal (1)
- Dana Manouchehri (1)
- Faglig ansvarleg: Miljødirektoratet (1)
- Kereen Getten (1)
- Martine Svanevik (1)
- PJ Harvey (1)
- Simon Stranger (1)
- Tonje Gauslaa Sivertzen (1)
- Vebjørn Horsfjord (1)
Nøkkelord
2125 treff
-
På bærtur
Mat og helse 1–7
Læringsløp
Fakta om et bærSkriveoppgave i læringsløpet "På bærtur"Skriveoppgave i læringsløpet "På bærtur"
-
Mat fra hele verden
Mat og helse 1–7
Artikkel
Fest på skolekjøkkenetLag en fest som alle kan være med på.
-
Joes kjøkken
Mat og helse 1–7
Læringsløp
-
Joes kjøkken
Mat og helse 1–7
Læringsløp
Ulik smakTekst i læringsløpet "Joes kjøkken"Tekst i læringsløpet "Joes kjøkken"
-
Burgerskolen
Mat og helse 1–7
Innholdspakke
BurgerskolenI temaet "Burgerskolen" blir du ekspert på matretten burger. I møte med ulike typer burgere lærer du om næringsstoffer, vitaminer og mineraler og hva kroppen trenger av næring. Du skal selvsagt også få lage, og ikke minst spise, din egen burger! Idé og manus: Sanna Skulstad Dregelid og Silje Hauge
-
På bærtur
Mat og helse 1–7
Læringsløp
Grunner til å plukke bærTekst i læringsløpet "På bærtur"Tekst i læringsløpet "På bærtur"
-
På bærtur
Mat og helse 1–7
Læringsløp
Hvem er vi?Tekst i læringsløpet "På bærtur"Tekst i læringsløpet "På bærtur"
-
Joes kjøkken
Mat og helse 1–7
Læringsløp
KutteteknikkFilm i læringsløpet "Joes kjøkken".Film i læringsløpet "Joes kjøkken".
-
Mat gjør kroppen glad!
Fokus Sosialkunnskap
Artikkel
Skriv oppskriftInnhold i et tverrfaglig opplegg om å skrive i alle fag.Innhold i et tverrfaglig opplegg om å skrive i alle fag.
-
På bærtur
Mat og helse 1–7
Læringsløp
På bærturLæringsløp om å bruke det man finner i naturen til matlaging.Læringsløp om å bruke det man finner i naturen til matlaging.
-
Mål og bruk volum
Mat og helse 1–7
Læringsløp
Mål og bruk volumI dette læringsløpet skal du bruke volum i praktiske situasjoner som matlaging måle og regne ut volumI dette læringsløpet skal du bruke volum i praktiske situasjoner som matlaging måle og regne ut volum
-
Sortere avfall
Mat og helse 1–7
Læringsløp
Avfall på kjøkkenetTekst i læringsløpet "Sortere avfall"Tekst i læringsløpet "Sortere avfall"
-
Oppskrifter
Mat og helse 1–7
Artikkel
HamburgerFinn fram ingrediensene, og les framgangsmåten før du starter.
-
Joes kjøkken
Mat og helse 1–7
Læringsløp
-
Joes kjøkken
Mat og helse 1–7
Læringsløp
-
Burgerskolen
Mat og helse 1–7
Artikkel
Lag burgere selv!Er dere sultne? Det er på tide at dere ikke bare skal lære om burgere og hva ulike typer burgere inneholder, dere skal nå få lage deres egne burgere! Del klassen inn i grupper og bruk disse oppskriftene på burgere. Fordel oppskriftene mellom dere, og lag gjerne alle de ulike type burgerne, brødene og dressingene. Kanskje dere finner deres nye favorittburger? Vegetarburger.
-
Mål og bruk volum
Mat og helse 1–7
Læringsløp
Hvor mye er en kopp?Fyll en kopp full med vann. Finn frem et målebeger og hell vannet fra koppen oppi målebegeret. Les av tallene på målebegeret. Hvor mange desiliter (dl) vann er det plass til i koppen? Gjør det samme med kopper i ulike fasonger og størrelser. Er det plass til like mye vann i alle koppene?
-
Joes kjøkken
Mat og helse 1–7
Læringsløp
SalsaOppgave i læringsløpet "Joes kjøkken".Oppgave i læringsløpet "Joes kjøkken".
-
Sortere avfall
Mat og helse 1–7
Læringsløp
Sorteringsroboten BagsyFilm i læringsløpet "Sortere avfall"Film i læringsløpet "Sortere avfall"
-
For en suppe!
Mat og helse 1–7
Læringsløp
Hvorfor spiser vi mat?Tekst i mat og helseTekst i mat og helse