Fag
Trinn
Forfatter
- Cathrine Borchsenius (3)
- Anne Tveit (2)
- Lars Gunnar Lingås (1)
- Liv Guldal (1)
- Mette Haraldsen (1)
- Olaug Strand (1)
Nøkkelord
10 treff
-
Kosthold og helse
Helse- og oppvekstfag
Artikkel
Sunt eller usunt?Enkle tips for et sunt kosthold. Vektreduksjon kan gi betydelig bedre helse. Vektreduksjon kan gi betydelig bedre helse.
-
Sosial og kulturell kompetanse
Helse- og oppvekstfag
Artikkel
Mat, religion og tradisjonReligion og tradisjoner påvirker kostholdet.
-
Kosthold og helse
Stages 8–10
Artikkel
Kostholdet vårtHelsedirektoratet gir råd om hvordan vi bør spise. Forskjell på mettet og umettet fett. Forskjell på mettet og umettet fett. Matvaregruppen du bør spise mye av. Matvaregruppen du bør spise mye av. Viktig kilde til fiberViktig kilde til fiber Forskjell på fet og mager fisk.Forskjell på fet og mager fisk.
-
Helse og livsstil
Stages 8–10
Artikkel
Sykdom i skjelett, ledd eller musklerSunn mat og fysisk aktivitet fremmer et sunt skjelett. Slik regner du ut energibehovet.Slik regner du ut energibehovet. Viktig for både helse og velvære. Viktig for både helse og velvære. Mat er mer enn energi og næringsstoffer.Mat er mer enn energi og næringsstoffer. Enkle tips for et sunt kosthold. Enkle tips for et sunt kosthold.
-
Fordypningsstoff, podkast og filmer
Stages 8–10
Video
-
Fordypningsstoff, podkast og filmer
Stages 8–10
Video
-
Fordypningsstoff, podkast og filmer
Helse- og oppvekstfag
Video
-
Fordypningsstoff, podkast og filmer
Helse- og oppvekstfag
Video
-
Fordypningsstoff, podkast og filmer
Helse- og oppvekstfag
Video
-
Kosthold og helse
Helse- og oppvekstfag
Artikkel
Kosthold gjennom livetBehov og preferanse endres med alderen.