Fag
- Helse- og oppvekstfag (31)
- Engelsk (30)
- Naturfag (26)
- Tysk (8)
- Matematikk (4)
- Fysikk (3)
- Geografi og geofag (2)
- Historie (2)
- KRLE (2)
- Religion og etikk (2)
- Kjemi (1)
- Samfunnsfag (1)
- Spansk (1)
- Tverrfaglig (1)
Trinn
Forfatter
- Anne Tveit (7)
- Cathrine Borchsenius (7)
- Liv Guldal (7)
- Lars Gunnar Lingås (5)
- Ane Stavrum (1)
- Mette Haraldsen (1)
- Olaug Strand (1)
Nøkkelord
31 treff
-
Fordypningsstoff, podkast og filmer
Helse- og oppvekstfag
Video
-
Kosthold og helse
Helse- og oppvekstfag
Artikkel
Sunt eller usunt?Enkle tips for et sunt kosthold. Vektreduksjon kan gi betydelig bedre helse. Vektreduksjon kan gi betydelig bedre helse.
-
Kosthold og helse
Stages 8–10
Artikkel
Mat og treningViktig å spise og drikke etter trening. Viktig for både helse og velvære. Viktig for både helse og velvære. Vektreduksjon kan gi betydelig bedre helse. Vektreduksjon kan gi betydelig bedre helse.
-
Aktiviteter for mestring
Stages 8–10
Artikkel
Aktiviteter som gir mestringPlanlegg og tilpass for at hver enkelt skal oppleve mestring.
-
Kosthold og helse
Helse- og oppvekstfag
Artikkel
Å sette sammen sunne måltiderVerktøy som viser oss hva vi spiser. Verktøy som viser oss hva vi spiser. Verktøy som viser oss hva vi spiser. Enkle tips for et sunt kosthold. Enkle tips for et sunt kosthold.
-
Kosthold og helse
Stages 8–10
Artikkel
Fakta om fettForskjell på mettet og umettet fett. Slik regner du ut energibehovet.Slik regner du ut energibehovet. Viktig med nok, men ikke for mye.Viktig med nok, men ikke for mye.
-
Sosial og kulturell kompetanse
Helse- og oppvekstfag
Artikkel
Mat, religion og tradisjonReligion og tradisjoner påvirker kostholdet.
-
Fordypningsstoff, podkast og filmer
Stages 8–10
Video
-
Kosthold og helse
Stages 8–10
Artikkel
Kostholdet vårtHelsedirektoratet gir råd om hvordan vi bør spise. Forskjell på mettet og umettet fett. Forskjell på mettet og umettet fett. Matvaregruppen du bør spise mye av. Matvaregruppen du bør spise mye av. Viktig kilde til fiberViktig kilde til fiber Forskjell på fet og mager fisk.Forskjell på fet og mager fisk.
-
Omsorg og service
Stages 8–10
Artikkel
Nærhet i omsorg og serviceDet kan være vanskelig når fremmede kommer for tett på.
-
Kosthold og helse
Helse- og oppvekstfag
Artikkel
Energi og energibehovSlik regner du ut energibehovet.
-
Helse og livsstil
Stages 8–10
Artikkel
Sykdom i skjelett, ledd eller musklerSunn mat og fysisk aktivitet fremmer et sunt skjelett. Slik regner du ut energibehovet.Slik regner du ut energibehovet. Viktig for både helse og velvære. Viktig for både helse og velvære. Mat er mer enn energi og næringsstoffer.Mat er mer enn energi og næringsstoffer. Enkle tips for et sunt kosthold. Enkle tips for et sunt kosthold.
-
Sentralt regelverk
Stages 8–10
Artikkel
Lover i helse- og omsorgssektorenViktig å kjenne til lovverket. Viktig å kjenne til lovverket.Viktig å kjenne til lovverket.
-
Aktiviteter for mestring
Helse- og oppvekstfag
Artikkel
Slik legger vi til rette for aktiviteterMeningsfulle aktiviteter tilpasset den enkelte.
-
Brukermedvirkning
Stages 8–10
Artikkel
Et samfunn der alle får være medViktig å tilrettelegge for alle.
-
Omsorg og service
Stages 8–10
Artikkel
Service og omsorgMøt brukeren på en ekte og nær måte. Ekte omsorg i arbeidet med mennesker. Ekte omsorg i arbeidet med mennesker. Viktig å være nøyaktig og ha orden på ting. Viktig å være nøyaktig og ha orden på ting. Forebygger og behandler fotlidelser. Forebygger og behandler fotlidelser. Arbeider med hud og sminke. Arbeider med hud og sminke.
-
Tverrfaglig samarbeid
Stages 8–10
Artikkel
Helhetlig og tverrfaglig samarbeidTverrfaglighet og evnen til å se hele situasjonen.
-
Fordypningsstoff, podkast og filmer
Stages 8–10
Video
-
Fordypningsstoff, podkast og filmer
Helse- og oppvekstfag
Video
-
Fordypningsstoff, podkast og filmer
Helse- og oppvekstfag
Video