33 treff
-
Fordypningsstoff, podkast og filmer
Stages 8–10
Video
-
Omsorg og service
Stages 8–10
Artikkel
Nærhet i omsorg og serviceDet kan være vanskelig når fremmede kommer for tett på.
-
Kosthold og helse
Helse- og oppvekstfag
Artikkel
Energi og energibehovSlik regner du ut energibehovet.
-
Kosthold og helse
Stages 8–10
Artikkel
Mat og treningViktig å spise og drikke etter trening. Viktig for både helse og velvære. Viktig for både helse og velvære. Vektreduksjon kan gi betydelig bedre helse. Vektreduksjon kan gi betydelig bedre helse.
-
Hygiene
Stages 8–10
Artikkel
Enkle tips til god håndhygieneForebygger sykdom og hindrer smitte. For å bli smittet av sykdommer må hele smittekjeden være til stede.For å bli smittet av sykdommer må hele smittekjeden være til stede. Mikroorganismer som kan gjøres oss syke.Mikroorganismer som kan gjøres oss syke.
-
Fordypningsstoff, podkast og filmer
Helse- og oppvekstfag
Video
-
Hygiene
Stages 8–10
Artikkel
Greit å vite om smittestofferMikroorganismer som kan gjøres oss syke.
-
Kosthold og helse
Stages 8–10
Artikkel
Fakta om fettForskjell på mettet og umettet fett. Slik regner du ut energibehovet.Slik regner du ut energibehovet. Viktig med nok, men ikke for mye.Viktig med nok, men ikke for mye.
-
Aktiviteter for mestring
Stages 8–10
Artikkel
Aktiviteter som gir mestringPlanlegg og tilpass for at hver enkelt skal oppleve mestring.
-
Sentralt regelverk
Stages 8–10
Artikkel
Lover i helse- og omsorgssektorenViktig å kjenne til lovverket. Viktig å kjenne til lovverket.Viktig å kjenne til lovverket.
-
Aktiviteter for mestring
Helse- og oppvekstfag
Artikkel
Slik legger vi til rette for aktiviteterMeningsfulle aktiviteter tilpasset den enkelte.
-
Omsorg og service
Stages 8–10
Artikkel
Service og omsorgMøt brukeren på en ekte og nær måte. Ekte omsorg i arbeidet med mennesker. Ekte omsorg i arbeidet med mennesker. Viktig å være nøyaktig og ha orden på ting. Viktig å være nøyaktig og ha orden på ting. Forebygger og behandler fotlidelser. Forebygger og behandler fotlidelser. Arbeider med hud og sminke. Arbeider med hud og sminke.
-
Brukermedvirkning
Stages 8–10
Artikkel
Et samfunn der alle får være medViktig å tilrettelegge for alle.
-
Hygiene
Stages 8–10
Artikkel
Hygiene på kjøkkenetSlik unngår vi matforgiftninger.
-
Tverrfaglig samarbeid
Stages 8–10
Artikkel
Helhetlig og tverrfaglig samarbeidTverrfaglighet og evnen til å se hele situasjonen.
-
Kosthold og helse
Helse- og oppvekstfag
Artikkel
Å sette sammen sunne måltiderVerktøy som viser oss hva vi spiser. Verktøy som viser oss hva vi spiser. Verktøy som viser oss hva vi spiser. Enkle tips for et sunt kosthold. Enkle tips for et sunt kosthold.
-
Hygiene
Stages 8–10
Artikkel
Smitte av sykdommerFor å bli smittet av sykdommer må hele smittekjeden være til stede.
-
Hygiene
Stages 8–10
Artikkel
Smittemåten kan variereLettere å forhindre smitte hvis du vet litt om smittemåter. Mikroorganismer som kan gjøres oss syke.Mikroorganismer som kan gjøres oss syke. Vi er mest smittefarlige når vi har blitt syke. Vi er mest smittefarlige når vi har blitt syke. Lettere å forhindre smitte hvis du vet litt om smittemåter. Lettere å forhindre smitte hvis du vet litt om smittemåter.
-
Fordypningsstoff, podkast og filmer
Helse- og oppvekstfag
Video
-
Fordypningsstoff, podkast og filmer
Helse- og oppvekstfag
Video