Fag
- Engelsk (4512)
- Norsk (2819)
- Naturfag (2085)
- Matematikk (1811)
- Spansk (1584)
- Tysk (1415)
- Helse- og oppvekstfag (1208)
- Samfunnsfag (967)
- Tverrfaglig (876)
- KRLE (312)
- Samfunnskunnskap (248)
- Fransk (238)
- Kjemi (199)
- Geografi og geofag (159)
- Kunst og håndverk (156)
Trinn
- Vg1 (1511)
- 8. trinn (1431)
- 10. trinn (1426)
- 9. trinn (1426)
- 1. trinn (1022)
- 2. trinn (1022)
- 3. trinn (1009)
- 5. trinn (1009)
- 6. trinn (1009)
- 7. trinn (1009)
- 4. trinn (959)
- Vg2 (435)
- Vg3 (196)
Forfatter
- Anne Tveit (90)
- Liv Guldal (87)
- Lars Gunnar Lingås (45)
- Cathrine Borchsenius (28)
- Ane Stavrum (18)
- Mette Haraldsen (10)
- Olaug Strand (6)
- Stine Karin Heiseldal (4)
- Line Engstrøm (3)
- Anne Céline Ruel Mjåland (2)
- Anne-Celine Ruel Mjåland (2)
- Arnulf Øverland (2)
- Dag Einar Thorsen (2)
- Olav Hove (2)
- Andreas Føllesdal (1)
Nøkkelord
2519 treff
-
På bærtur
Mat og helse 1–7
Læringsløp
Fakta om et bærSkriveoppgave i læringsløpet "På bærtur"Skriveoppgave i læringsløpet "På bærtur"
-
Hvordan er helse- og oppvekstsektoren organisert?
Stages 8–10
Artikkel
Videregående opplæringVideregående opplæring er gratis men ikke obligatorisk. Obligatorisk skole i ti år, rett til videregående opplæring i tre år. Obligatorisk skole i ti år, rett til videregående opplæring i tre år. De fleste yrkene innenfor helse- og oppvekstsektoren krever autorisasjon.De fleste yrkene innenfor helse- og oppvekstsektoren krever autorisasjon.
-
Mat fra hele verden
Mat og helse 1–7
Artikkel
Fest på skolekjøkkenetLag en fest som alle kan være med på.
-
Relasjonsferdigheter
Helse- og oppvekstfag
Artikkel
Et treningsopplegg i empatiUtvikling av empati er en modningsprosess, og du blir flinkere om du øver. Gir brukerne en opplevelse av å bli tatt godt vare på. Gir brukerne en opplevelse av å bli tatt godt vare på.
-
Joes kjøkken
Mat og helse 1–7
Læringsløp
-
Norsk
Helse- og oppvekstfag
Innholdspakke
NorskHer finner du ordforklaringer, sammendrag og oppgaver til kapitlet "Profesjonell yrkesutøver" på norsk.Her finner du ordforklaringer, sammendrag og oppgaver til kapitlet "Profesjonell yrkesutøver" på norsk.
-
Norsk
Helse- og oppvekstfag
Innholdspakke
NorskHer finner du ordforklaringer, sammendrag og oppgaver med lydstøtte til kapitlet "Konflikthåndtering" på norsk. Her finner du ordforklaringer, sammendrag og oppgaver med lydstøtte til kapitlet "Konflikthåndtering" på norsk.
-
Norsk
Helse- og oppvekstfag
Innholdspakke
NorskHer finner du ordforklaringer, sammendrag og oppgaver til innledningskapitlet i boka på norsk.Her finner du ordforklaringer, sammendrag og oppgaver til innledningskapitlet i boka på norsk.
-
Innhold
Helse- og oppvekstfag
Artikkel
OrdforklaringerViktige ord og begreper.
-
Joes kjøkken
Mat og helse 1–7
Læringsløp
Ulik smakTekst i læringsløpet "Joes kjøkken"Tekst i læringsløpet "Joes kjøkken"
-
Burgerskolen
Mat og helse 1–7
Innholdspakke
BurgerskolenI temaet "Burgerskolen" blir du ekspert på matretten burger. I møte med ulike typer burgere lærer du om næringsstoffer, vitaminer og mineraler og hva kroppen trenger av næring. Du skal selvsagt også få lage, og ikke minst spise, din egen burger! Idé og manus: Sanna Skulstad Dregelid og Silje Hauge
-
På bærtur
Mat og helse 1–7
Læringsløp
Grunner til å plukke bærTekst i læringsløpet "På bærtur"Tekst i læringsløpet "På bærtur"
-
Norsk
Helse- og oppvekstfag
Innholdspakke
NorskHer finner du ordforklaringer, sammendrag og oppgaver til kapitlet "Etiske dilemmaer" på norsk. Her finner du ordforklaringer, sammendrag og oppgaver til kapitlet "Etiske dilemmaer" på norsk.
-
Norsk
Helse- og oppvekstfag
Innholdspakke
NorskHer finner du ordforklaringer, sammendrag og oppgaver til kapitlet "Observasjons- og kommunikasjonsferdigheter" på norsk. Her finner du ordforklaringer, sammendrag og oppgaver til kapitlet "Observasjons- og kommunikasjonsferdigheter" på norsk.
-
Norsk
Helse- og oppvekstfag
Innholdspakke
NorskHer finner du ordforklaringer, sammendrag og oppgaver med lydfiler til kapitlet "Anatomi og fysiologi" på norsk. Her finner du ordforklaringer, sammendrag og oppgaver med lydfiler til kapitlet "Anatomi og fysiologi" på norsk.
-
På bærtur
Mat og helse 1–7
Læringsløp
Hvem er vi?Tekst i læringsløpet "På bærtur"Tekst i læringsløpet "På bærtur"
-
Norsk
Helse- og oppvekstfag
Innholdspakke
NorskHer finner du ordforklaringer, sammendrag og oppgaver til kapitlet "Helse og livsstil" på norsk. Her finner du ordforklaringer, sammendrag og oppgaver til kapitlet "Helse og livsstil" på norsk.
-
Norsk
Helse- og oppvekstfag
Innholdspakke
NorskHer finner du ordforklaringer, sammendrag og oppgaver til kapitlet "Tverrfaglig samarbeid" på norsk. Her finner du ordforklaringer, sammendrag og oppgaver til kapitlet "Tverrfaglig samarbeid" på norsk.
-
Norsk
Helse- og oppvekstfag
Innholdspakke
NorskHer finner du ordforklaringer, sammendrag og oppgaver til kapitlet "Hjelpemidler og velferdsteknologi" på norsk. Her finner du ordforklaringer, sammendrag og oppgaver til kapitlet "Hjelpemidler og velferdsteknologi" på norsk.
-
Joes kjøkken
Mat og helse 1–7
Læringsløp
KutteteknikkFilm i læringsløpet "Joes kjøkken".Film i læringsløpet "Joes kjøkken".