Fag
- Norsk (5104)
- Engelsk (4341)
- Matematikk (4179)
- Naturfag (2373)
- KRLE (1117)
- Tysk (1009)
- Tverrfaglig (1002)
- Religion og etikk (988)
- Samfunnsfag (815)
- Fransk (687)
- Spansk (635)
- Mat og helse (264)
- Kunst og håndverk (211)
- Sosialkunnskap (130)
- Kroppsøving (88)
Trinn
- 5. trinn (1990)
- 6. trinn (1990)
- 7. trinn (1990)
- 8. trinn (1953)
- 10. trinn (1948)
- 9. trinn (1948)
- Vg2 (1624)
- Vg1 (1551)
- 1. trinn (1198)
- 2. trinn (1198)
- 3. trinn (1183)
- 4. trinn (1132)
- Vg3 (146)
Forfatter
- Arnulf Øverland (2)
- Dag Einar Thorsen (2)
- Olav Hove (2)
- Amalie Skram (1)
- Andreas Føllesdal (1)
- Asbjørn Dyrendal (1)
- Billy Steinberg (1)
- Camilla Lorentzen (1)
- Dana Manouchehri (1)
- Faglig ansvarleg: Miljødirektoratet (1)
- H.C. Andersen (1)
- Hege Siri (1)
- Henrik Ibsen (1)
- Jakob Sande (1)
- Jenny Margarete Halmøy (1)
Nøkkelord
2766 treff
-
På bærtur
Mat og helse 1–7
Læringsløp
Fakta om et bærSkriveoppgave i læringsløpet "På bærtur"Skriveoppgave i læringsløpet "På bærtur"
-
Mat fra hele verden
Mat og helse 1–7
Artikkel
Fest på skolekjøkkenetLag en fest som alle kan være med på.
-
7 Mellomkrigstid og annen verdenskrig i Norge
Arena 8–10
Artikkel
Innledning og oppstartDette kapitlet dekker mellomkrigsperioden og annen verdenskrig i Norge. Selv om mellomkrigstiden og annen verdenskrig er behandlet i to kapitler (globalt perspektiv i kapittel 6 og norsk perspektiv i 7), kan man gjerne slå de to kapitlene sammen. Det er uansett viktig å trekke linjer slik at elevene forstår at hendelser i Norge hang sammen med globale hendelser – slik det ofte gjør.
-
Moveable Feasts
Mat og helse 8–10
Video
-
Arena 1–4
Arena 1–4
Artikkel
Utforsk refleks i mørketLæringsløp om refleks
-
9 Klimaendringer – hva kan vi gjøre?
Arena 8–10
Artikkel
KilderKilder som er brukt i kapittel 9.
-
Joes kjøkken
Mat og helse 1–7
Læringsløp
-
September, October
Mat og helse 8–10
Video
-
6 Demokrati for alle – fra 1814 til i dag
Arena 8–10
Artikkel
Innledning og oppstartKapittel 6 handler om hvordan demokratiet i Norge har utviklet seg fra 1814 og fram til i dag.
-
Godt grep!
Gente 8–10
Innholdspakke
Godt grep!På denne siden kan du laste ned Godt grep!-aktiviteter til bruk i spanskundervisningen. De er nært knyttet tiltemaene i lærebøkene. Hver aktivitet har en introduksjonstekst som henvender seg til faglærer, motiverende elevaktiviteter og oppgaver, og fasit der det er påkrevd. De foreslåtte oppgavene og aktivitetene dekker et vidt spekter av ferdigheter elevene skal beherske. Godt grep! er marketingsmateriale og foreligger kun på bokmål.
-
Joes kjøkken
Mat og helse 1–7
Læringsløp
Ulik smakTekst i læringsløpet "Joes kjøkken"Tekst i læringsløpet "Joes kjøkken"
-
Burgerskolen
Mat og helse 1–7
Innholdspakke
BurgerskolenI temaet "Burgerskolen" blir du ekspert på matretten burger. I møte med ulike typer burgere lærer du om næringsstoffer, vitaminer og mineraler og hva kroppen trenger av næring. Du skal selvsagt også få lage, og ikke minst spise, din egen burger! Idé og manus: Sanna Skulstad Dregelid og Silje Hauge
-
November, December
Mat og helse 8–10
Video
-
6 Mellomkrigstid og annen verdenskrig
Arena 8–10
Artikkel
Kapittelveiledning6 Mellomkrigstid og annen verdenskrig
-
July, August
Mat og helse 8–10
Video
-
På bærtur
Mat og helse 1–7
Læringsløp
Grunner til å plukke bærTekst i læringsløpet "På bærtur"Tekst i læringsløpet "På bærtur"
-
10 Fattigdom og rikdom i verden
Arena 8–10
Artikkel
Kapittelveiledning10 Fattigdom og rikdom i verden
-
På bærtur
Mat og helse 1–7
Læringsløp
Hvem er vi?Tekst i læringsløpet "På bærtur"Tekst i læringsløpet "På bærtur"
-
1 Kildekritikk – hvordan vet du det?
Arena 8–10
Artikkel
Innledning og oppstartI del 1, Individ og samfunn, skal eleven bli kjent med samfunnsfaget og lære sentrale begreper for å forstå seg selv som en del av samfunnet.
-
12 Ressurser i Norge – hvordan bruke dem bærekraftig?
Arena 8–10
Artikkel
Innledning og oppstartKjerneelementet Berekraftige samfunn står sentralt i dette kapitlet, og det er lagt vekt på at elevene skal forstå ressursenes grunnlag for levekår og livsgrunnlag, lokalt og nasjonalt.