Fag
- Helse- og oppvekstfag (46)
- Engelsk (38)
- Norsk (27)
- Matematikk (5)
- Spansk (4)
- Tverrfaglig (2)
- Tysk (1)
Trinn
Forfatter
- Anne Tveit (71)
- Liv Guldal (67)
- Lucy Hermoza (52)
- Synnøve Pettersen (42)
- Felicia Røkaas (39)
- Lars Gunnar Lingås (37)
- Cathrine Borchsenius (17)
- Ane Stavrum (16)
- Mette Haraldsen (9)
- Tonje Gauslaa Sivertzen (8)
- Roald Dahl (7)
- Olaug Strand (5)
- Ane Christiansen (4)
- Elwyn Brooks White (4)
- Hege Siri (4)
Nøkkelord
42 treff
-
Helse og livsstil
Stages 8–10
Artikkel
DiabetesMange har diabetes uten å vite om det.
-
Hvordan er helse- og oppvekstsektoren organisert?
Stages 8–10
Artikkel
Skolefritidsordning (SFO)Et tilbud til elever fra 1. til og med 4. klasse.
-
Kosthold og helse
Stages 8–10
Artikkel
Mat og treningViktig å spise og drikke etter trening. Viktig for både helse og velvære. Viktig for både helse og velvære. Vektreduksjon kan gi betydelig bedre helse. Vektreduksjon kan gi betydelig bedre helse.
-
Kosthold og helse
Stages 8–10
Artikkel
Vann og væskebalanseVi lever bare noen få døgn uten vann.
-
Hvordan er helse- og oppvekstsektoren organisert?
Stages 8–10
Artikkel
OppvekstsektorenKommunen, fylkeskommunen og statens ansvar. Bestemmer hva innholdet i barnehagen skal være. Bestemmer hva innholdet i barnehagen skal være. Alle barn har rett på et likeverdig opplæringstilbud.Alle barn har rett på et likeverdig opplæringstilbud.
-
Sentralt regelverk
Stages 8–10
Artikkel
BarnehagelovenBestemmer hva innholdet i barnehagen skal være.
-
Hvordan er helse- og oppvekstsektoren organisert?
Stages 8–10
Artikkel
BarnehagerAlle som ønsker det skal få barnehageplass.
-
Hvordan er helse- og oppvekstsektoren organisert?
Stages 8–10
Artikkel
Helse- og omsorgstjenesterEt stort felt fordelt mellom kommune, fylke og stat. Eies av private personer eller firmaer. Eies av private personer eller firmaer.
-
Hvordan er helse- og oppvekstsektoren organisert?
Stages 8–10
Artikkel
GrunnskoleAlle barn har rett på et likeverdig opplæringstilbud.
-
Kosthold og helse
Stages 8–10
Artikkel
LaktoseintoleranseSmerter og ubehag av meieriprodukter.
-
Kosthold og helse
Stages 8–10
Artikkel
Fakta om fettForskjell på mettet og umettet fett. Slik regner du ut energibehovet.Slik regner du ut energibehovet. Viktig med nok, men ikke for mye.Viktig med nok, men ikke for mye.
-
Hvordan er helse- og oppvekstsektoren organisert?
Stages 8–10
Artikkel
Fritidstilbud for barn og ungeDet finnes mange ulike fritidstilbud til barn og unge.
-
Kosthold og helse
Stages 8–10
Artikkel
AntioksidanterBeskytter mot skader og sykdom. Matvaregruppen du bør spise mye av. Matvaregruppen du bør spise mye av.
-
Hvordan er helse- og oppvekstsektoren organisert?
Stages 8–10
Artikkel
Pedagogisk-psykologisk tjeneste (PPT)En kommunal og fylkeskommunal rådgivende tjeneste.
-
Kosthold og helse
Stages 8–10
Artikkel
Cøliaki og andre typer glutenintoleranseEt kosthold helt uten gluten.
-
Hygiene
Stages 8–10
Artikkel
Hygiene på kjøkkenetSlik unngår vi matforgiftninger.
-
Kosthold og helse
Stages 8–10
Artikkel
Kostholdet vårtHelsedirektoratet gir råd om hvordan vi bør spise. Forskjell på mettet og umettet fett. Forskjell på mettet og umettet fett. Matvaregruppen du bør spise mye av. Matvaregruppen du bør spise mye av. Viktig kilde til fiberViktig kilde til fiber Forskjell på fet og mager fisk.Forskjell på fet og mager fisk.
-
Anatomi og fysiologi
Stages 8–10
Artikkel
FordøyelsessystemetBryter ned maten til næringsstoffer.
-
Hvordan er helse- og oppvekstsektoren organisert?
Stages 8–10
Artikkel
Private helse- og omsorgstjenesterEies av private personer eller firmaer.
-
Kosthold og helse
Stages 8–10
Artikkel
Melk og meieriprodukterViktig kilde til kalsium og jod.